ANDA TINGGAL DI BRUNEI? ADA GASTRIK, ULCER, PEDIH ULU HATI DAN SEWAKTU DENGANNYA?

ANDA PERLUKAN ALKALISING GREEN PLUS

Saya tahu anda sedang membaca web ini kerana hendak tahu berkenaan dengan rawatan gastrik yang anda hidapi atau untuk orang lain.

Nama saya Azizan, saya tinggal di Malaysia, tapi ramai orang Brunei yang bertanya tentang produk kami Alkalising Green Plus yang menjadi produk yang mendapat sambutan terlebih hangat di Malaysia. Mari saya cerita sikit berkenaan dengan produk makanan tambahan Alkalising Green Plus ini secara ringkas sahaja.

Ia adalah makanan tambahan yang dibuat dari pelbagai makanan berasaskan tumbuhan, dan tinggi bahan alkalinya yang dapat membantu rawat pesakit gastrik, ulcer, pedih ulu hati dan yang seangkatan dengannya. Ramai juga yang telah sembuh setelah mengamalkan AGP ini. Anda boleh melihat testimoni mereka di muka UTAMA.

Semenjak beberapa lama ini, produk AGP sukar untuk masuk ke Brunei, kebiasaannya akan sampai lewat atau ditahan di kastam, tidak seperti tahun-tahun yang lalu. Jadi, sudah menjadi sukar untuk penduduk Brunei untuk mendapatkan produk AGP terus dari Malaysia. Tetapi ada satu cara lain yang boleh anda lakukan untuk mendapatkan produk AGP ini.

Caranya ialah dengan menggunakan kaedah self collect atau ambil sendiri di mana-mana cawangan kurier Pos Laju di Sarawak atau di Sabah. Kaedah ini lebih cepat berbanding dengan menunggu berminggu-minggu untuk produk AGP sampai ke tangan anda. Kebiasaannya ialah orang Brunei akan self collect di Pejabat Pos Laju Limbang Sarawak. Ini adalah cara yang paling mudah.

Atau, jika anda mempunyai saudara mara atau kawan-kawan di Sarawak, boleh saja gunakana alamat mereka untuk tujuan penghantaran AGP.

Pembayaran boleh dibuat sama ada menggunakan Western Union, pemindahan wang ke akaun bank CIMB, atau bayar guna kredit kad atau pemindahan PayPal. Tetapi. saya syorkan pengunaan Western Union.

Anda juga boleh menghubungi saya melalui SMS, Whatsapp, Telegram dengan menghantar mesej anda ke 011-1325 1672