SYABAS! ANDA BERUSAHA UNTUK SEMBUH DENGAN PEMBELIAN UBAT GASTRIK ALKALISING GREEN PLUS

BELI AGP DI SINI SAJA

Pilih kaedah pembayaran yang tuan-tuan selesa Oh ya. tuan juga boleh bayar guna debit atau credit card ya….

GUNA BANK TRANSFER, INTERBANK TRANSFER ATAU BANK DEPOSIT

Harga setiap kotak ialah RM 150. Sila masukkan pembayaran berkaitan ke akaun CIMB, Azizan bin Mansor 7040282788 atau RHB, Azizan bin Mansor, 1-18040-0002599-5, atau Maybank, Radin Suryani Putri bt Radin Suyipnom, 112026455304 dan berikan nama, alamat penghantaran serta bukti pembayaran dengan Whatsapp atau SMS ke 011-1325 1672.

Jika tuan ada akaun di bank lain, tuan boleh transfer terus dari akaun tuan masuk terus ke akaun CIMB atau RHB saya dengan menggunakan ATM atau Internet Banking dan gunakan kaedah Instant Transfer atau IBFT. Kemudahan perbankan hanya di hujung jari…. Tempahan boleh dibuat bila-bila masa, cuma tempoh akhir setiap hari ialah pada pukul 11 am.

Hari berkerja gudang ialah dari Isnin sehingga Jumaat. Cuti pada hari Sabtu, Ahad dan cuti yang berkaitan. PENTING: Senarai panduan pemakanan akan diberikan selepas order dibuat.

PEMBAYARAN MELALUI PAYPAL, ATM, DEBIT DAN KREDIT KAD

Tuan juga boleh lakukan pembayaran dengan Debit atau Credit Card. Pembayaran boleh guna sistem Paypal di bawah. Untuk tuan yang nak membayar guna sistem Paypal, boleh saja terus guna di bawah ya…

Jika tuan bayar guna kad kredit atau debit, apabila tuan masuk ke website paypal, cari “Pay with my credit or debit card” dan isi borang. Tuan digalakkan untuk memaklumkan kepada saya dengan SMS atau Whatsapp ke 011-1325 1672 selepas membuat pembayaran.

Pilihan Belian AGP

ONLINE TERUS JE

DAH BELI AGP BELUM? JOM BELI

PEMBELIAN UBAT GASTRIK ALKALISING GREEN PLUS

Copyright © https://ubat-gastrik-alkalising-green-plus.com